Trailer: Pokêmon Detective Pikachu

Så er der nyt fra Pokêmon-universet, hvor Warner Bros nu står bag den livagtige spillefilm, Pokêmon Detective Pikachu. Filmen har Justice Smith (Jurassic Park) og Ryan Reynolds (Deadpool) i hovedrollerne.

Som regn fra en skyfri himmel smed Warner Bros noget af en bombe, da de i løbet af natten uploadede en trailer for en helt ny Pokêmon-film. Hvis du nu tænker, hvad vi skal med endnu en Pokêmon-animationsfilm for børn, så kan du godt ændre din tankegang.

Vi får nemlig en helt ny, og den første virkelig Pokêmon-spillefilm fra Warner Bros, der er målrettet et helt andet segment, end det plejer. Denne gang er der ingen Ash Ketchum, Misty eller Brock, til gengæld følger vi hovedpersonen Tim Goodman (Justice Smith), der har fejlet som Pokêmon-træner. Da Tims far, den prominente detektiv Harry Goodman forsvinder efter et trafikuheld, rejser Tim til Ryme City, hvor han støder ind i Detective Pikachu (Ryan Reynolds) og Tim er den eneste, der kan forstå hvad Pikachu siger.

Sammen bevæger de sig ud på en rejse, for at finde ud af, hvad der skete med Tims far i det mystiske trafikuheld.

Udkommer til næste sommer

Man skal lige godt et halvt år på den kommende Pokêmon-film, der allerede har fået undertegnede til at klappe i hænderne af glæde. Pokêmon Detective Pikachu er den første ”real-life” spillefilm og den første film der er målrettet et andet segment end de små.

Filmen ligner en blanding af en god Hollywood-action film og det klassiske Pokêmon-univers. Ryan Reynolds der lægger stemme til Pikachu får allerede lattermusklerne til at gøre ondt i traileren, og det bliver i den grad spændende at se, hvordan det endelige resultat bliver.

Selvom Pokêmon efterhånden har 22 år på bagen, og det hovedsageligt appellerer til de yngre generationer, så viste Pokemon Go app’en, at der stadig er et kæmpe marked for Pokemon, og at man sagtens kan fange det ældre segment. App’en blev hvert fald den mest downloadede app til smartphones, hvor hovedparten af spillere var +16.

Pokêmon Detective Pikachu står i øjeblikket til at have premiere i Danmark den 28. juni, hvor den kan ses i landets biografer.