Hastigheden på dit website er enormt vigtig

Foto Pexels

Mange ting ved dit website er vigtig. En af dem er hastigheden, som har stor effekt på mange forskellige ting omkring dit site. Du kan miste penge ved at have et langsomt website

Et website skal man have

At have et website eller en hjemmeside er stort set uundgåelig, hvis du har en virksomhed eller en organisation med et budskab. Det er online, vi søger information og også stedet, hvor vi tager kontakt som potentiel kunde eller samarbejdspartner. Så du kan ikke undvære et website. Det gælder både hvis du har en direkte funktion omkring dit site eller hvis du bruger siden som et visitkort og præsentation af din virksomhed eller dit budskab.

Hurtighed betyder meget

En ting er at du har et website og at det fungerer efter hensigten og er brugervenlig og giver dine brugere en god oplevelse. Det er vigtigt. Men det er også vigtigt, at du har en hurtig hjemmeside. Det er det af flere grunde. En vigtig ting er, at dine brugere får en god oplevelse, når du kommer til din hjemmeside. Der er ingen, der gider vente for længe, og det er let og hurtigt at klikke videre. Men hastigheden ved dit website har også stor betydning for din placering i søgemaskinen Google. Du kommer ganske enkelt længere ned i søgeresultaterne med en hjemmeside, der loades langsomt. Og er du længere nede i søgeresultaterne hos Google, så kommer der færre besøgende på dit site. Det siger sig selv, at hvis dit website ikke kan findes, så kommer der ingen besøgende og dermed ingen kunder i butikken. Med andre ord, du kan direkte miste omsætning ved at have en langsom hjemmeside.

Få optimeret din side

En måde at sikre at du har den hurtigst mulige hjemmeside er at få hjælp til at optimere hastigheden omkring det med hjælpe fra en ekstern virksomhed. Det er ikke alt man kan klare selv internt hos dig selv, og det giver mening at investere i blandt andet hastighedsoptimering hus eksperter på området, og dermed mindske dine brugere spildtid i browseren. Investeringen giver typisk ret hurtigt udslag direkte på bundlinjen i din virksomhed for brugervenlighed giver mere salg og mere tilfredse kunder.