Hvad skal jeg ønske mig til jul? Fem gode julegaveideer til enhver mand

Foto: Shutterstock

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvad man skal ønske dig til jul. Men24 har valgt at hjælpe dig lidt, og vi har fundet fem gode juleønsker, som du kan tilføje til din ønskeliste i år.

Der er de typer, der allerede i juni har en ønskeliste på flere meter, og så er der dem, der dagen før juleaften stadig ikke kan komme i tanke om, hvad de skal ønske sig. Hvis du er blandt dem i den sidste kategori, så er der heldigvis hjælp til dig, for du er bestemt ikke den eneste i den situation.

Derfor har vi taget et kig på de mest populære julegaveønsker til mænd i 2018.

SMART dørklokke med video – 1.549 kroner.

Der er ingen grund til, at din dørklokke ikke skal være lidt liret. Med den smarte Ring Video Doorbell 2 SMART dørklokke, får du den fedeste dørklokke i hele nabolaget.

Dørklokken der er koblet op på WI-FI, kan sende live video i 1080P HD-opløsning, så du altid har mulighed for at overvåge dit hjem. Hvis det ringer på døren, har du mulighed for at se et direkte feed fra din dørklokke via din computer, telefon eller tablet.

Ikke nok med, at du kan se hvad der foregår foran dit hjem, så kan du også tale direkte til de personer, der end måtte stå der. Dørklokken koster 1.549 kroner i Elgiganten, men der kan findes billigere modeller.

Hue med indbygget bluetooth headset – 299 kroner.

Hvis du er træt af, at du ikke kan have en hue udover dit smarte headset uden at ligne en tosse, så er der heldigvis en løsning. Det seneste på markedet er nemlig huer med indbygget headset, som automatisk kobler sig op på din telefon via bluetooth.

Du behøver derfor ikke nogen høretelefoner eller et dyrt headset, hvis du vil høre musik. Du tager bare huen på, og så kan du marchere ud på din gå eller løbetur.

4SMARTS Basci Beanie Bluetooth Headset Hue kan købes hos Mobilcovers for 299 kroner.

Anmelderrost barbermaskine – 1.872 kroner.

Braun er klar med en helt ny barbermaskine og trimmer. Braun Series 9 9295cc er anmelderrost, og den er millimeter præcis i sin trimning. Det er dog heller ikke en helt billig maskine, men den er alle pengene værd, og den har en meget lang levetid.

Samtidig har den et lækkert stilfuldt design, så den passer ind på det lækre badeværelse. Skal du købe Braun 9295CC, kan du få den til 1.872 kroner på Elsalg.dk. Så hvis du ønsker dig den til jul, skal du nok ønske den af en, der virkelig holder af dig.

Få din personlige assistent med Google Home – 1.149 kroner

Med Google Home får du din helt egen personlige assistent i hjemmet. Google Home er en stemmestyret højtaler, hvor du kan styre flere forskellige smartprodukter heriblandt TV, Musik, lys og meget mere.

Google Home fås med dansk tale, og den kan også fortælle dig, hvordan vejret bliver i løbet af dagen og hvad du har af planer i din kalender.

Google Home kan købes i Elgiganten til 1.148 kroner.

De lækre stilede læderhandsker – 749 kroner

De fleste mænd kan godt lide at se stilfulde ud, og det kommer du i den grad til med et par læderhandsker fra Utsjô.

Handsken er lavet er smidigt skind fra svenske elge, og så er det foret med dejlige var primaloft, så hænderne kan holdes dejligt varme.

Handsker der kan fås i sort eller valnøddefarve får dig til at se stilfuld ud, mens du undgår at fryse nallerne. Prisen er i øjeblikket 749 kroner i Eventyrsport.