Her skal drengene med på den vildeste polterabend – Dværge og pistoler

Foto. Shutterstock

Hvis der mangler muligheder for en god og uforglemmelig polterabend i Danmark, så tag et smut til Bukarest, hvor I kan få de vildeste oplevelser til en ganske fornuftig pris. Vi har strikket en lille guide sammen til en vild polterabend i Bukarest.

Når mennesker skal smædes sammen, skal der spares penge op til tøj, mad, blomster og det helt store bryllup. Inden det skal der også gerne være penge til en polterabend, så man kan sende både brud og brudgom af sted, inden de forhåbentlig skal nyde livet sammen i resten af deres dage.

En traditionel polterabend i Danmark er ikke nogen billig sag, og faktisk mangler der er rigtig mange sjove tiltag, som man kan give sig til her i landet, når man skal fejre bruden eller gommen. Her på Men24 har vi tænkt ud af boksen, og kigget på, hvordan man kan få en anderledes og uforglemmelig polterabend til en fair pris i udlandet.

Det har ført os til den rumænske hovedstad Bukarest, hvor mulighederne er rigtig mange, og hvor priserne er meget lave. Herunder kan du se vores bud på, hvad I kan give jer til, hvis i afholder jeres Polterabend i Rumænien.

Transporten

Fly: Flyveturen til Bukarest tager lige godt tre timer fra både Billund og København. Priserne er generelt meget fair, da lavprisselskabet Wizz Airlines flyver direkte dertil. Er man ude i nogenlunde tid, så kan man få t/r billetter til Bukarest for mindre end 300 kroner pr. snude.

Limousine: Til en polterabend skal det naturligvis være rigtig fint, og derfor kan man blive hentet i lufthavnen i en limousine. Priserne på limousiner er ganske fornuftige. Du kan få en mindre limousine til fem personer for 600 kroner i timens, mens I også kan gå all-in på den kæmpe 17-sædet limousine med VIP i bagenden til 1000 kroner i timen.

Det er vist ikke engang nødvendigt at nævne, at man i de fleste limousineselskaber har mulighed for at få kvindeligt selskab med på bagsædet.

Underholdningen

King of Shooting: Vil du gerne teste, om du er ligeså god til at skyde i virkeligheden, som du er til Counter-Strike? I Bukarest har du mulighed for at teste sine egenskaber med flere ikoniske våben. Føl dig som den mest ondsindede russer, når du står med en ægte Kalashnikov 47 i hånden.

Hos King of Shooting I Bukarest har du mulighed for at købe forskellige pakker, hvor i får ammunition til de forskellige skydevåben. Glock 34, Glock 17, Revolver, CZ-75, Vector SP, Roni Carbine og AK-47 er blandt de våben, som du kan prøve

Hvis i er 10 personer, der gerne vil have 10 skud hver med en Glock, så koster det blot 150 kroner pr. person.

Lej en dværg: Hvis det skal være rigtig mærkeligt, så er en af de mest populære former for underholdning til en polterabend i Bukarest at leje en dværg.

Du har mulighed for at leje en dværg, som følger jer rundt på jeres eskapader, mens han er lænket fast i håndjern til gommen. Der betales på timebasis, så i kan få følgeskab i bedste Lord of the Rings stil hele natten, hvis det er det i har lyst til.

Tag røven på gommen: I Bukarest har i mange muligheder for at tage røven på gommen, så han når at få svedige håndflader inden sit bryllup.

Der er mange forskellige pranks, som man kan udsætte gommen for, men de fleste involvere, at han kommer til at se på lidt nøgen hud, når pranken slutter.

Det er blandt muligt at få gommen anholdt af en falsk politimand. Han vil så få bind for øjnene, og hele holdet vil blive ført ind i et baglokale. Når bindet fjernes, vil gommen blive mødt af en stripper, der giver en lille dans.

Overstående er blot en enkelt af mange mulige pranks, hvor gommen hurtigt kan blive i tvivl om, hvor vidt han kommer helskindet gennem oplevelsen.

Den frække

De fleste mænd vil mene, at en polterabend ikke er en rigtig polterabend, hvis der ikke er bare bryster. Dem er der heldigvis mange af i Bukarest, og det er altså ikke fordi, at der render topløse overvægtige mænd rundt i byen.

I Bukarest vrimler det med de traditionelle stripklubber, hvor der ofte vil være gratis entre, og så kan man se på damerne, mens man nyder alkohol fra baren. Det kunne dog være sjovt med andre frække oplevelser, så hvad med en omgang fodbold med en topløs dommer?

Fodbold med topløs dommer

Hvis i er minimum 10 personer af sted, har i mulighed for at få afløb for jeres frustrationer på fodboldbanen, hvor i formentlig ikke kommer til at brokke jer særlig meget til dommeren.

Dommeren er nemlig en topløs kvinde, der skal styre løjerne i en times tid. Hvor hun gemmer det gule kort, må tiden vise, men det bliver uden tvivl en anderledes oplevelse for drengene, og sikkert også første gang, at man nyder at se en topløs dommer, der ikke bare er 65-årige Henning i badet efter en Serie 6 kamp.

Burger og strip

Burger, fritter og en flot stripper. Det ikke blot rimer, det er også en mulighed i Bukarest. Der tilbydes nemlig en polterabend-menu, der omfatter privat lokale, hvor i vil få serveret burger og pomfritter, to omgange øl og så vil der under maden komme end flot stripper og levere et show på op til 15 minutter.

Det siges, at man ikke skal gå i vandet før en time efter mand har spist, men der er vel ikke regler for, hvor længe der skal gå, før man må se på en nøgen kvinde. Vel?

Når der skal drikkes

En polterabend bliver aldrig rigtig god, hvis ikke der skal alkohol på ordet. Det er de rigtig gode til i Bukarest, hvor du finder nogle af de billigste drikkevarer.

En halv liter øl får du i gennemsnit til under 10 kroner, mens gutterne kan slubre en flaske vodka eller andet alkohol med tilbehør til under 200 kroner.

Abel’s Wine Bar: Er gruppen af drenge til en lille drue eller to, så skal vejen uden tvivl gå forbi Abel’s Wine Bar. Dette er byens mest populære og anmelderroste vinbar, hvor det er muligt at få alt hvad hjertet begærer.

Om det er rød eller hvid, sur eller sød, frisk eller tør, så er kan det hele fås hos Abel’s, hvor de tilmed serverer vin til mindre end en fjerdedel af prisen på danske vinbarer.

Fabrica De Bere Bunâ

På dansk vil stedet kaldes fadølsfabrikken, og det er STEDET i Bucharest, hvis man gerne vil prøve en masse forskellige øl. Der kan fås seks af deres egne lokale fadøl, og så skifter de jævnligt mellem fire andre.

Stedet er stort nok til, at man kan sidde en ordentlig flok gutter, og der er øl for enhver smag.

Cyklende øl-bar: Hvis i er ude efter en alkoholfyldt oplevelse, der ikke bare inkluderer et barbesøg, så kan i leje en øl-cykel, og lave hele Bukarest om til jeres bar. Med en øl-cykel kan i cykle rundt på vejene i Bukarest i en stor bar. Det kræver minimum otte personer, og i de to timer turen tager er der 20 liter øl inkluderet.

Så skal der spises

Hvis det overordnede tema i denne lille polterabendguide lader til at være den billige pris, så har du fanget noget. Det er de lave priser, der gør Bukarest til et yderst attraktivt sted for danskere at holde deres sidste store fest, inden de to parter skal giftes.

Maden er bestemt ingen undtagelse, og vi har taget et kig på nogle af de lækre restauranter i kan besøge, hvis i skal forkæle ganerne.

JW Steakhouse: Er det en ”Mash-oplevelse” i går efter, så skal i besøge JW Steakhouse. Det er stedet i Bukarest, hvis man gerne vil have en fantastiske bøf.

JW Steakhouse er det mest anerkendte i hele Bukarest, og blandt de absolut bedste i hele landet. Priserne er til at følge med på, selvom de er i den dyre ende i forhold til de lokale priser.

Med til retterne er der lækkert tilbehør, men vi anbefaler at i vælger de lækre sprøde fritter.

Fish House: Den ubestridte bedste fiskerestaurant kaldes noget så simpelt som Fish House. Foruden at være en af de bedste fiskerestauranter i byen, så er det også en af de mest prestigefyldte restauranter i hele byen.

Der kan indtages lækre friskfangede fisk, hummer og mange andre delikate retter. Portionerne er store, og prisen er lav. Du kan naturligvis finde billigere retter i Bukarest, men sammenlignet med de bedste fiskerestauranter i Danmark, så er besparelsen to tredjedele.

Er selskabet til fisk, så er Fish House et besøg værd.

Overnatninger

Om det er en hel weekend i skal være af sted, eller om det blot er en enkelt overnatning, så tilbydes der rigtig gode muligheder i Bukarest, hvor i ikke behøver at indskrænke jer til et lille lusket hostel for at spare penge.

I kan let få flere hundrede m2 at boltre jer på til en ganske fornuftig pris, men i kan naturligvis også få luksus i den lidt mere dyre ende.

Hotel

En hurtig søgning via Trivago viste, at i april 2019 er det muligt at fire gæster kan overnatte på i Top Rooms, der er et centralt 4* hotel i byen. Prisen er sølle 313 pr. nat eller 78 kroner. pr. gæst. To overnatninger koster således 156 kroner. pr. person.

Lejlighed

Hvis den billige hotelpris ikke er appellerende, og i ønsker at bo sammen, så kan i vælge en lejlighed via airbnb i stedet.

I en tilfældigvis weekend i april 2019 kan i få en stor lejlighed, hvor der er plads til hele 12 gæster. Prisen er 800 kroner pr. nat, så det kan blive under 80 kroner pr. gæst, hvis i er en gruppe på mindst 10 personer.

I skal derfor ikke bekymre jer om, hvorvidt i kan finde et billigt sted at sove i Bukarest, hvor i får rigtig meget for pengene modsat en by som København.