Scariest Man on Earth og Iransk Hulk skal mødes i MMA-kamp

Foto:Inthecage.pl

I 2019 kan MMA-elskere blive vidende til en vanvittig MMA-kamp, når 33- Martyn For aka The Scariest Man on Earth skal møde den 27-årige Sajad Gharibi aka Den iranske Hulk.

Det kan lydes om noget fra en tegneserie, men den er faktisk god nok. Den 33-årige polak Martyn Ford, der bedre er kendt som ”The Scariest Man on Earth” annoncerede for en lille måneds tid siden, at han ville begynde en karriere indenfor Mixed Martial Arts (MMA).

Det store spørgsmål var dog, hvem der turde blive polakkens første modstander, da det kræver sin mand, hvis man skal op mod den frygtindgydende polak.

Her ses den 33-årige Martyn Ford (th) ved siden af to andre atleter, der er væsentligt større end den gennemsnitlige mand.

 

 

Modstanderen til 209 centimeter høje og 140 kilo tunge Martyn Fords MMA-debut er nu fundet, og det bliver den nok endnu mere skræmmende Sajad Gharibi, der går under navnet den iranske Hulk. Det er således to deciderede bæster, der skal op mod hinanden i Oktagonen, og det kunne let gå hen og blive årets kamp.

Sådan ser den 27-årige Sajad Gharibi ud.

 

Selvom Sajad Gharibi ”blot” måler 185 centimeter, så har han en kampvægt på intet mindre end 155 kilo. Iraneren er tidligere professionel bodybuilder, og han har erfaring med wrestling. Martyn Ford har derimod ikke den helt store erfaring, men har får til gengæld lidt tid til at træne sig op.

Han skrev under med den polske MMA-organisation, KSW, hvor han bliver trænet frem mod det store opgør. Kampen har endnu ikke fået fast sat en dato endnu, men det er til gengæld sikkert, at det bliver i 2019, hvis ingen af de to kæmpere vælger at afblæse kampen.