Read Dead Redemption 2 - Online åbner nu

Foto: Read Dead Redemption 2

Det er langt mere populært at spille online end offline, og derfor er Rockstar også hurtigt ude med lanceringen af deres onlinedel til Read Dead Redemption 2. De første spillere kan allerede boltre sig i online sjov, mens resten følger.

For lidt over en måned siden kom det længeventede og meget hypede Red Dead Redemption 2 spil, der i spillets første to uger fik solgt mere end 17 millioner eksemplarer. Det store western-spil fra Rockstar byder på mange timers underholdning i selve kampagnen, og endnu flere timer, hvis man tuller rundt og nyder det kæmpestore landskab.

De spillere der ikke går det store op i historien, og blot venter på at kunne spille online, kan godt glæde sig, for onlinedelen er lige på trapperne. Faktisk har de første spillere allerede været i gang med at spille online. Det skete i går på månedsdagen for spillet, da ejere af Ultimate Edition fik eksklusive adgang til at teste en betaudgave af onlinedelen.

Andre spillere vil i løbet af de næste par dage også kunne gå amok i Red Dead Redemption 2 online, da der åbnes op i denne rækkefølge.

  • Folk der spillede RD2D på udgivelsesdagen, har mulighed for at spille på onsdag den 28. november fra klokken 12:00.
  • Folk der spillede fra den 27. til 29. oktober, får adgang til betaen torsdag den 29. november.
  • Sidst åbnes der fredag den 30. november for alle ejere af et RD2D-spil.

Op til 32 spillere i en verden

Rockstar har bekræftet at Red Dead Online kommer til at understøtte en verden, hvor der kan være 32 spillere på samme tid. Her kan man gennemføre missioner som en Posse på op til syv spillere.

”Udforsk verdenen solo eller med venner. Dan eller tilslut en Posse, hvor der kan rides op til syv spillere sammen. Saml jer omkring bålet i din camp; tag på jagt eller fisketur, besøg andre byer, kæmp mod rivaliserende bander og angrib deres gemmesteder. Søg efter skatte, tag på missioner og interager med velkendte karakterer fra spillet på tværs af fem stater, eller kæmp mod andre fredløse i spontane eller tilrettelagte kampe,” lyder det fra Rockstar i en pressemeddelelse.

Er du endnu ikke ejer af Read Dead Redemption 2, så stå det listet til 429 kroner via Pricerunner.