25-årige Martin har den vildeste My Little Pony-samling

Hov stop lige. Man kan da ikke samle på My Little Pony som 25-årig, tænker du måske. Men det er lige præcis, hvad Martin gør. En samling, der har givet ham mere selvtillid.

Se den nye trailer til Breaking Bad-efterfølgeren 'El Camino'

Den længe ventede efterfølger til Breaking Bad, der kommer til at hedde El Camino, har nu fået en trailer.

Disney Plus annoncerer tre nye Marvel-serier: Er din favorit iblandt?

Med Disney Plus kan Marvel-universet se frem til en massiv tilførelse af nye serier. Kanalen har allerede annonceret fem serier og nu er tre nye kommet til. Er en af dine favoritter på listen?

Landets hårdeste distance? Tør du deltage i Søvinds store mandeløb?

Lørdag den 14. september går startskuddet til en lækkerbisken af et ultraløb. Distancen er ikke for tøsedrenge, men heldigvis er der forfriskninger på vejen. På grund af løbets sværhedsgrad er der begrænsede pladser.

Keanu Reeves vender tilbage som Neo i The Matrix 4

Et af de største filmhits i historien ser nu ud til at få endnu en fortsættelse. Det på trods af at både toeren og treeren fik en lunken modtagelse og treeren sådan set afsluttede trilogien. Lana Wachowski er tilbage som manuskriptforfatter og instruktør.

BMW 8-serien komplet med den helt nye Gran Coupé

Modeloffensiven fortsætter hos BMW, og nu afsløres de første billeder af den helt nye BMW 8-serie Gran Coupé, som er en firedørs luksussportsvogn. Den nye model er udviklet sideløbende med BMW 8-serie Coupé og Cabriolet samt sportsvognen BMW M8 GTE. Bilen lanceres i Danmark til september.

Advarsel: Oralsex kan give hjerneblødninger

Sex kan være sundt for helbredet, men i enkelte tilfælde kan det være livsfarligt. Det måtte Lisa Henderson erfare, da hun efter en hed omgang oralsex måtte en tur til lægen.

Ugens hotteste på Instagram - Olya Abramovich

Hver uge udvælger Men24 en af de hotteste profiler på Instagram, så du kan få lidt lækkert at kigge på. I denne uge er det den smukke russiske model Olya Abramovich.

Danske Spil: Spillernes favorit til at dø i Game of Thrones overlevede

Spoiler alert. Herunder bliver der afsløret flere ting fra Game Of Thrones sæson 8 sidste afsnit. Læs ikke videre, hvis du ikke har set afsnittet.

På udkig efter et sjældent ur? Rolex fra Vietnam-krigen til salg

Et eftertragtet Rolex går hånd i hånd med krigshistorie på sommerens Traditionelle Auktion. Det gælder et model GMT Master, der har siddet om håndleddet på helikopterpiloten E.D. Sprinkel under Vietnamkrigen i 1967.

Sider