Se den nye trailer til Breaking Bad-efterfølgeren 'El Camino'

Den længe ventede efterfølger til Breaking Bad, der kommer til at hedde El Camino, har nu fået en trailer.

Den nye film, El Camino, vil fokusere på Jesse Pinkman, der spilles af Aaron Paul. I Breaking Bad spillede Aaron Paul sammen med Bryan Cranston i den ikoniske rolle som Walter White. I denne efterfølger er Jesse Pinkman overladt til sig selv og har dermed ikke sin gamle gymnasielærer med.

Umiddelbart ser det ud til, at El Camino er en film, hvor Jesse Pinkman er på flugt. Han flygter fra hans tilfangetagere, politiet og sin fortid i det direkte kølvand på den originale series afslutning. 

Filmen er skrevet og instrueret af Vince Gilligan, som er skaberen af det Breakin Bad.

Breaking Bad har opnået kultstatus. Det er en amerikansk tv-serie skabt af Vince Gilligan, og produceret af Sony Pictures Television. Serien havde premiere den 20. januar 2008. Der har været sendt 62 episoder fordelt på fem sæsoner.

Breaking Bad foregår i Albuquerque, New Mexico. Den handler om Walter White (Bryan Cranston), der er kemilærer i high school. I starten af serien diagnosticeres han med dødelig lungekræft. Han ønsker at sikre sin families økonomiske fremtid, så han begynder at fremstille og sølge metamfetamin sammen med sin tidligere elev Jesse Pinkman.

Breaking Bad har vundet seks Emmy Awards foruden talrige andre priser og nomineringer.