Landets hårdeste distance? Tør du deltage i Søvinds store mandeløb?

Der er brug for en del udstyr, hvis man skal komme helskindet i mål.

Lørdag den 14. september går startskuddet til en lækkerbisken af et ultraløb. Distancen er ikke for tøsedrenge, men heldigvis er der forfriskninger på vejen. På grund af løbets sværhedsgrad er der begrænsede pladser.

I Søvind lidt uden for Horsens pønses der på noget. Det store mandeløb løber nemlig af stabelen den 14. september og du skal være hurtig, hvis du skal prøve kræfter med de strabadser, der er planlagt for de stræbsomme deltagere.

Løbet starter kl. 17 på Cirkusengen med fælles opvarmning. Ifølge medarrangøreren af løbet, Søvind Kro, så er det anbefalelsesværdigt at blive varmet op inden starten. Opvarmningen af specielt ganen er tvingene nødvendigt. Efter en passende opvarmning går starten på den 250 meter lange rute, der går fra Cirkusengen til Søvind Kro. Da strækningen har mange sving og generelt er hård, er der indlagt et depot undervejs, hvor der vil være forfriskninger. 

Efter en lang og udmattende rute passeres målstregen ved kroen. På grund af det store kalorietab vil kroen invitere ind til en god gang flæskesteg med det hele og en klassisk citronfromage til dessert.

Du kan læse mere om dette vanvittige løb på løbets Facebook-event ved at følge linket. Vi ønsker  alle deltagere held og lykke med konkurrencen. Vi håber på at bringe et interview med vinderen på et senere tidspunkt, idet vi har hørt, at Søvinds Store Mandeløb tiltrækker mange løbere, der nedtrapper efter IRONMAN Copenhagen.

 

Det er her på denne plads, at Søvinds Store Mandeløb har sin start. Man kan sagtens fornemme sværhedsgraden af løbet, der udelukkende tiltaler landets hårdeste ultraløbere.