Mændene har talt: Disse egenskaber besidder drømmekvinden

Findenkaereste.dk afsluttede for nyligt en stor spørgeskemaundersøgelse, der blandt andet afslører, hvilke træk mændene allerhelst ser, at en potentiel partner besidder.

Kørebriller ikke optimale til natkørsel: drop de gule glas i mørket!

Rigtig mange bilister er utrygge ved at køre bil i mørke, fordi de føler sig ’natteblinde’. De har derfor valgt at anskaffe sig kørebriller med gule glas til natkørsel, men de færreste er faktisk klar over, at de gule glas ikke er optimale til natkørsel.

Fordele ved at gå til fysioterapi

Der findes et væld af behandlingstilbud til dig, der døjer med fysiske skavanker i større eller mindre grad, og det er indimellem en jungle at finde rundt i. Er du en af dem, som er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig? I så fald er du endt det helt rigtige sted.

Sådan finder du de bedste underbukser til mænd af god og holdbar kvalitet

Skal du finde et par kvalitets underbukser til dig, der har alt? Vi giver dig her, det vigtigste du skal vide, når du er på udkig efter et par nye kvalitets underbukser. Find ud af, hvad du skal bruge dem til og køb dem fremover - så sparer du penge.

Få mere ud af naturen, mand

Der er rigtig mange måder at udnytte naturen i sit nærområde på. Det gælder, uanset om man er bosat i storbyen eller på landet, at man kan gøre rigtig mange ting med en smule kreativitet. Samtidig er det noget, som giver en forståelse for naturen og lyst til at passe på miljøet.

Polterabend for brudgommen – hvad skal I lave?

Kender du en mand, der snart skal sige det famøse ”ja” til sin udkårne? Så skal du måske være med til at arrangere en polterabend. En polterabend holdes i dag mest, for at bruden og brudgommen kan få en sidste dag ’i friheden’.