Sådan finder du de bedste underbukser til mænd af god og holdbar kvalitet

Skal du finde et par kvalitets underbukser til dig, der har alt? Vi giver dig her, det vigtigste du skal vide, når du er på udkig efter et par nye kvalitets underbukser. Find ud af, hvad du skal bruge dem til og køb dem fremover - så sparer du penge.

Sponsoreret indhold

Det er ofte svært at finde de rigtige underbukser at have på. Finder du de helt rigtige underbukser til mænd, vil du i fremtiden beholde dem i meget længere tid. Det er derfor alfa omega at finde de bedste underbukser. Hvilke skal du så vælge?

Vi har stillet to typer af underbukser op, som du kan bruge til både fritid og sportsaktiviteter.

  • Boxerbriefs
  • Kompressions boxerbriefs

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af to typer af underbukser. Deres snit er ligesom de klassiske boxershorts, mens deres gode støtte kommer fra de mindre briefs. Ligesom briefs beholder boxerbriefs deres fit stortset hele dagen. De er gode til fysisk aktivitet og ser godt ud på alle kropstyper.

Kompressions boxerbriefs er en længere og nyere version af boxerbriefs. Den er blevet udviklet til fitness og sportsaktiviteter, fordi de er gode til at transportere sveden væk fra kroppen, og så giver de et bedre blodomløb til musklerne omkring lårene. Det gør, at musklerne ikke bliver stive eller ømme lige så hurtigt, når du f.eks. spiller fodbold eller er i fitness.

Materialet er også vigtigt

Efter du har valgt dine underbukser, skal du kigge efter materialet.

Disse tre materialer er de typiske - begyndende med den mest almindelige:

  • Bomuld
  • Blandingsbomuld
  • Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt, og er åndbart. De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, f.eks. i toppen af underbukserne. Mikrofiber kommer fra stoffer som det syntetiske polyester og de naturlige Modal og Tencel.

Læs mere om, hvordan du kan finde de bedste kvalitets underbukser til en travl hverdag i denne guide.