Ville du swipe til højre? Vild med Dans-værtinde er kommet på Tinder

Værtinderne Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald fotograferet under sjette program i denne sæson af Vild med Dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Den folkekære værtinde fortæller til ugeblad, at hun har oprettet sig på populær dating app, og hun kigger efter både kvinder og mænd. 

Sarah Grünewald er blevet folkeeje som værtinde i Vild med Dansk. 

Jobbet har gjort den 35-årige model og skuespiller kendt og elsket landet over. Derfor vakte det også opsigt blandt landets ungersvende og singlefyre, da den populære værtinde offentliggjorde, at hun skulle skilles fra sin ægtemand Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis med. 

Og nu har de selvsamme ungersvende mulighed for at tiltrække Grünewalds opmærksomhed, fordi hun er begyndt at date igen. Faktisk er hun at finde på den voldsomt populære dating-app Tinder. 

Det fortæller Vild med Dans-værtinden til ugebladet Se & Hør.

Begge værter i Vild med Dans er single

Derudover fortæller hun også, at det ikke kun er fyrene, der har en chance, hvis de støder på hendes profil på dating app'en. Hun kigger nemlig ikke kun efter det ene køn.

“For mig handler det ikke om køn, men om mennesker. Jeg falder for mennesker. Så jeg dater altså også piger,” siger Sarah Grünewald, der dog slår fast, at det ikke er en hemmelighed, da hun har datet personer af samme køn siden hun var 17 år. 

Grünewalds medvært i Vild med Dans, Christiane Schaumburg-Müller, er også blevet single. I sidste uge offentliggjorde hun og manden LOC, at også dette kendispar ville gå fra hinanden.