Umut og Jenna ude af Vild med Dans: Grove kommentarer blev for meget

De to populære dansere er ude af dette års Vild med Dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Torsdag kunne den populære kok og reality-deltager Umut Sakarya fortælle, at han ikke længere vil være at finde i fredagens bedste sendetid på TV2. 

Selvom han ikke er den teknisk mest dygtige danser, som de bonede gulve i Vild med Dans har set, så blev den farverige Umut Sakarya i denne sæson hurtigt en favorit blandt publikum, der stemte ham videre i konkurrencen uge for uge.

Det er dog ikke alle, der har været lige begejstret for den flæskestegs-glade amatørdanser. 

Umut Sakarya fortæller torsdag på sin Instagram-konto, at hans forløb i programmet har været præget af meget modvind på de sociale medier, hvor han har modtaget mange negative og grove beskeder. 

“De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter,” skriver Umut Sakarya.

Umuts farvel til talent-konkurrencen betyder ligeledes, at hans dansepartner Jenna Bagge også siger farvel til dette års sæson af Vild med Dans.