Bookmaker sætter odds på kampen om Jerntronen - vind penge på at se Game of Thrones

Foto: HBO Nordic

Spoiler alert. Herunder bliver der afsløret flere ting fra Game Of Thrones sæson 8 afsnit 1-3. Så vent med at læse videre, hvis du endnu ikke har set afsnittene.

Hun er den yngste af Stark-pigerne og i mange fans’ øjne stadig en ung pige, men med tredje afsnit af Game of Thrones sæson 8 viste Arya igen, at hun er en dødsensfarlig dræber. Efter at have vaklet lidt i troen på overlevelse, spillede kvinden med de mange ansigter en helt central rolle, da hun som en kat sprang på The Night King, og ødelagde ham med den selvsamme kniv, der i første sæson blev brugt på mordforsøget på hendes lillebror Bran Stark.

"Vi kan se på spillerne, at de tror Arya sagtens kan fortsætte i samme stime. Siden sidste afsnit har vi fået rigtig mange spil på, at Arya kommer til at slå Cersei ihjel. Efter hendes nedsabling af The Night King, er Oddset faldet til 2,10. Spillernes favorit til at slå Cersei ihjel er dog stadig Jamie Lannister. Så her er kunderne splittede mellem det, man groft sagt kan kalde den gamle kingslayer og den nye kingslayer," siger Mathias Reimer, oddssætter hos Danske Spil.

Hver mandag kigger han sammen med sine kollegaer ugens Game of Thrones igennem og ser, om der kan være nye ideer til odds op til næste afsnit. De åbner dog først for nye spil om tirsdagen.

"De første to afsnit i sæson 8 fik lidt kritik, fordi folk ikke mente, der skete noget. Men det gav os ideen til både at åbne spil på, om Bronn slår Jamie eller Tyrion Lannister ihjel eller om Arya og Gendry indgår ægteskab. Denne uges afsnit gav hints omkring, at der måske er ved at komme varme følelser mellem Sansa Stark og Tyrion Lannister. Så vi har åbnet et væddemål på, om de kysser hinanden i sæson 8," siger Mathias Reimer og fortsætter:

"Vi ved godt selv, at vi er ret nørdede omkring Game of Thrones, men det er også det, der gør det fedt. Derfor tager vi også spoilere meget seriøst, så helt ekstraordinært udbetaler vi først væddemål om tirsdagen, ligesom vi først genåbner odds om tirsdagen. Så har folk lidt over et døgn til at se seneste afsnit."

Spørger man spillerne, hvem der ender med at vinde det hele og sidde på jerntronen til sidst, har det ikke ændret sig, siden 8. sæson begyndte.

"Jon Snow eller Aegon Targaryen, som han rigtig hedder, er stadig spillernes favorit, og han er helt nede i odds 2,75. Han har været tæt fulgt af Daenarys, men hun virker svækket rent mandskabsmæssigt, mens Jon virker til at have ”the upper hand”, også selvom deres forhold er så uafklaret, så hun er røget op i odds 6. Jon Snow til at slå Daenerys ihjel er desuden også et meget populært spil blandt vores kunder til odds 2,50, så det kan være det er den måde, han ender på tronen. Hvem ved?" siger Mathias Reimer.

Se alle åbne odds på Game of Thrones på Danske Spils hjemmeside.