Vær med på moden, og skift de gamle klude ud

Er det efterhånden ved at være en rum tid siden, du har skiftet de gamle klude ud i tøjskabet, er du måske ikke længere med på moden. Og hvad gør du så?

Du har ikke penge til den næste bytur, og du er ved at være træt af at have det samme på hver eneste gang. Det er heller ikke just noget, der imponerer det modsatte køn. Men det kan du jo selvfølgelig gøre noget ved, hvis du selv er nået til den konklusion, at det er vigtigt for dig at være opdateret og følge med kammesjukkerne, der altid imponerer damerne med det nyeste outfit.

Det siger noget om dig som person, hvad du går i. Du sender et signal med det, du har på – fx at du faktisk har selvtillid og gerne vil vise omverdenen, at du har noget at byde på. I og med vi lever i en ret materiel verden, er vores outfit klart med til at vise, hvem vi er som personer. Men hemmeligheden i forhold til at tiltrække hunkønnet er, at du ser casual ud – og at det ikke virker til, at du gør alt for meget ud af det. Præcis det samme, som når kvinder har makeup på, og det faktisk ser ud som om, at de ikke har. Det er tricket. Less is more.

Find billigt herretøj på nettet

Er du nået til en erkendelse af, at det er på høje tid at foretage et par investeringer i nyt kluns, findes der mange webshops, hvor de tilbyder tøj til ingen penge. Men du kan også se her, hvordan du får råd til mere billigt herretøj. Så er der rig mulighed for at få skiftet den gamle garderobe ud med en ny, der har lidt mere 2018-agtigt look over sig. Men du kan lige så godt gøre dig en ting klart. Du kommer ikke til at kunne følge hver eneste “sæson” inden for moden, da den skifter 12 gange om året. En for hver måned. Du bliver i hvert fald hurtigt en fattig kirkerotte, hvis ikke finanserne er til det.

Men hvordan er moden så lige nu, spørger du sikkert dig selv? Hmmm.... Vi er ude i noget halvfemserstil og begyndelsen af dette årtusinde. Er du så gammel, at du var ung i disse dage, har du måske været så snu at gemme dine klude. Men måske er det ikke alderen til, at du i dag vil gå med på den mode. Du er måske mere konservativ og lader dig inspirere af de mange herrebutikker på gaden? Hvorom alt er – så kan du finde en masse billigt tøj på nettet, da det typisk er det billigste sted at handle. Der er ikke en tøjbutik, der skal betale en dyr husleje og derfor er nødt til at have en højere pris på de samme bukser, du finder hos tonsvis af forhandlere online.

Værsgo at shoppe løs. Det er sjovt, spændende og utroligt udfordrende. Men du lærer en masse om dig selv og din stil.