Unik diamantring til fruen: Skabt af Apples chefdesigner

Unik ring lavet udelukkende af diamant, bliver sat til salg hos Sotherby's.

Hvis du har brug for at forkæle konen eller kæresten, så er det nu, du skal slå til. Apples chefdesigner står nemlig bag en yderst speciel diamantring, der udelukkende består af diamant.

Det siges at de bedste ting, kommer i små pakker. Sådan lyder det hvert fald, når man taler om kvindens bedste ven, diamanten. Enhver kvinde drømmer om at eje en dyrebar diamant, enten i et smykke i form af en ring, halskæde eller øreringe.

En diamantring er især populær, når manden frier til sin kæreste, men det kræver en god opsparing eller en rigtig god økonomi, hvis man skal have fat i en. Især hvis den skal være af mange karat.

De fleste diamantringe kommer typisk i form af en guld- eller sølvring, hvor diamanten placeres lige i midten. Der er dog med tiden lavet mange forskellige diamantringe, men ingen overgår den, som Apples chefdesigner har skabt. Denne ring vil uden tvivl sikre dig en glad kæreste eller kone, men du kan også forvente at skulle af med mere end en million kroner.

Indtægterne går til velgørenhed

Ringen der kun er produceret en af i hele verden, kommer ikke kun til at pryde en kvindes finger, den kommer også til at gavne en masse sygdomsramte mennesker i Afrika. Diamantringen ryger på auktion hos Sotherby’s den 5. december, og alle indtægterne i forbindelse med ringen går til HIV- og AIDS-ramte i Afrika.

Ringen er estimeret til at gå for en pris mellem $150.000 - $250.000, hvilket svarer til mellem 979.590.00 kroner og 1.632.650.00 kroner. Køber man den specielle diamantring, vil man oven i prisen få den tilpasset.

Selvom man kunne tro, at en ring der udelukkende består af diamant ville være en af verdens mest dyrebare ringe, så kommer den ikke i nærheden af en diamantring, der blev solgt på auktion i 2013.

Her blev en 59.60 karat lyserød-diamant solgt på en platin-ring med to hvide diamanter på en auktion for intet mindre end $83 millioner. Det svarer til lidt over 542 millioner kroner.