Godt nyt til Copa del Rey-fans - pokalfinalen sendes igen på tv

Foto: Shutterstock

Discovery Networks Danmark bringer nu finalen i Copa del Rey tilbage til de danske fjernsynsskærme. Finalen d. 25. maj står mellem Barcelona og Valencia. To hold, som har spillet lige op i begge sæsonens kampe. Kampen vises på 6’eren og Eurosport Player.

Når kampen fløjtes i gang er der er lagt op til et spændende opgør. Barcelona skal forsøge at redde æren efter sit uventede nederlag til Liverpool i Champions League. Samtidig er det klubbens mulighed for både at vinde the double og være den første klub til at vinde sit femte Copa del Rey-trofæ på stribe. 

På den anden side står Valencia, som skal forsøge at løfte sit første trofæ siden sin triumf i Copa del Rey i 2008. Valencia har indtil videre haft en flot sæson, hvor klubben bl.a. er kommet til semifinalen i Europa League. Danske Daniel Wass har desuden haft en fin sæson i Valencia, så der er stor chance for en dansker i finalen.

Nordisk Sportsdirektør og COO i Discovery Networks Danmark, Anders Antonsen, glæder sig over at kunne vise kampen:

"Vi er glade for, at vi har muligheden for at vise finalen i Copa del Rey på 6’eren og Eurosport Player næste lørdag. Finalen er Barcelonas mulighed for at rette skuden en smule op efter nederlaget til Liverpool sidste uge, så vi forventer at Messi & Co. er tændte fra start. Samtidig er Valencia absolut ikke et dårligt hold, heller ikke mod Barcelona. Så der er virkelig lagt op til en spændende fodboldkamp."

Han fortsætter:

"Og så synes vi, det ville være ærgerligt, hvis en kamp i denne klasse ikke kom på rigtig TV. Rettigheder som den  skal ikke gemmes væk. Så vi har taget mod tilbuddet."

Finalen i Copa del Rey spilles på Benito Villamarin i Sevilla lørdag den 25. maj med kampstart klokken 21.00 på 6'eren og Eurosport Player. Allerede på lørdag d. 18. maj viser Discoverys kanaler FA Cup-finalen mellem Manchester City og Watford. Den kan ses på 6’eren og Eurosport Player med kampstart kl. 18 og optakt fra kl. 17.