Skab hygge omkring et nyt spisebord

Ønsker I at hygge jer omkring jeres nye spisebord, kan det være en oplagt idé at dekorere det i fællesskab.

I vil have det hyggeligt som familie, når bordet skal dekoreres, og fremover vil det være endnu hyggeligere at dele måltiderne her. I denne artikel får du nogle bud på, hvordan I kan dekorere jeres spisebord!

 

Dekorér med blomster og planter

En mere midlertidig, men velduftende og farverig, idé, er at pynte bordet med smukke blomster. I kan også komme grønne planter i de fine vaser, hvis I ønsker at have grønt på bordet, der holder længere end en uges tid. Når planterne er sat, kan du saml hele familien omkring jeres nye spisebord og nyde en dejlig frokost sammen.

For at beskytte bordets sarte træfibre, kan I også dække bordet med en flot dug eller en anden tekstil. Det kan være en dug, der komplimenterer husets æstetik i farvevalg og i tekstilvalg. Det kan også være en gennemsigtig dug, der giver hele familien mulighed for at placere søde billeder eller flotte tegninger under. Således kan I stadig se træet og desuden nyde de gode minder, bordet nu frembringer, hver gang I spiser sammen!

 

Serveringsfade og flotte stole

Også de elementer, der ikke forbliver på bordet, må stadig gerne være dekorative og klæde bordet og indretningen. Find derfor både flotte tallerkner, glas og bestik, du synes om til bordet. Find også flotdesignede serveringsfade og skåle, der kan præsentere maden på en indbydende måde. Det tilføjer elegance og gør måltidet mere fornøjeligt!

En god oplevelse omkring bordet er ligeledes afhængig af komforten. Derfor er det også vigtigt at investere i gode siddepladser. Find nogle stole, der er behagelige at sidde i ifølge hele familien. Sådan sikrer I jer, at alle har lyst til at nyde selskabet omkring bordet og måske bliver hængende lidt ekstra længe!