Sådan planlægger du den ultimative drengetur

Foto: Pexels

Sommeren er over os, og det betyder afslapning og masser af tid med vennerne. Det er derfor den perfekte tid til at planlægge en drengetur med dine tætteste venner. Det kræver dog en del planlægning at få stablet en drengetur på benene. Hvis du er i tvivl om hvad der skal gøres, så er denne artikel til dig. Her har vi nemlig samlet alt den information, som du har brug for til at planlægge den ultimative drengetur.

Destinationen

Det siges at rejsen er lige så vigtigt som destinationen, dette er dog ikke rigtigt på en rigtig drengerøvstur. Destinationen kommer an på hvilken slags ferie, som I ønsker at have. Vil I have sol, sommer og feste til den lyse morgen, så er Ibiza, Prag eller Sunny Beach oplagte steder at tage hen for at feste igennem. Hvis I derimod vil have mere storby ferie, hvor der selvfølgelig også er masser af mulighed for at feste, så er byer som London, Berlin eller Amsterdam muligheder.

Pakke

Husk at pakke alle de nødvendige ting, så som solcreme, solbriller, kasket og dykkermask. Derudover er det vigtigt at have et par gode sko, som du kan gå langt i. Der er ikke noget værre end sko, der skarver eller giver vabler. Selvom det kan være fristende at tage de helt nye sneakers med, så tag nogle sko med som allerede er gået til.  

Aktiviteter

Det kan være en god ide at planlægge nogle aktiviteter på forhånd, så I er sikre på at nå alt det I gerne vil. De aktiviteter som er tilgængelige kommer selvfølgelig an på hvor I tager hen. Hvis I kan lide kultur og historie, kan I sætte en dag af til at udforske lokal området, samt besøge kulturelle steder. Hvis I derimod foretrækker at bruge jeres kroppe og være aktive, så kan I undersøge hvad der er af aktiviteter i området, så som vandreture, dykkerture eller andre sporty aktiviteter. Husk dog også at sætte tid af til bare at slappe af, ligge ved stranden eller tage ud at shoppe. Hvis jeres primære formål er at feste, så kan det også være en god ide at undersøge hvilket område, barer og klubber, der er de bedste at tage til. Så slipper I for at rende på barer og klubber, der ikke er det værd.