Find den gode stil frem - guiden til den modebevidste mand

Foto: Shutterstock

Mode til mænd er noget, som virkelig noget som har taget fart de seneste år. For det meste var smykker og accessoires forbeholdt kvinder, men i dag er det også velset at man som modebevidst mand klæder sig med lidt mere flair. God stil er et vidt begreb, men i bund og grund handler det om, at din personlighed skinner igennem det, som du iklæder dig. I denne korte artikel guider vi dig til, hvordan du kan klæde dig smartere og mere modebevidst.

Vær ikke bange for accessoires

Ringe, halskæder og armbånd er ikke kun forbeholdt kvinder. Som mand kan du sagtens give dit outfit lidt ekstra flair ved at iføre dig nogle smykker og accessoires. Ofte er det, hvad der løfter dit outfit. Et flot ur kan gøre en verden til forskel for et hverdagslook. Tag for eksempel et kig på det lækre Rolex submariner herreur med flotte gyldne eller sølvbelagte detaljer.

Selvom dit arbejdstøj er lidt hverdagsagtigt, så kan du give dig selv den ekstra kant med et flot ur, herreringe eller måske et fedt armbånd.

Gør dit look personligt

Ønsker du at udtrykke et ungdommeligt look med en afslappet og lidt måske flabet stil? Så kan du for eksempel iføre dig hullede jeans, oversized t-shirts, guldkæder og sneakers. Er du mere til det professionelle og elegante look? Så kan du iføre dig stilrene skjorter, blazers og måske en åben trenchcoat.

Dit valg af tøj skal udtrykke din personlighed. Du ved bedst selv, hvilken personlighed du har, derfor kan vi ikke fortælle dig præcis, hvordan du bør gå klædt. Men du kan overveje, hvad dit tøj siger om dig, når du klæder dig på om morgenen. Tøj og accessoires har nemlig en stor betydning for, hvilket førstehåndsindtryk vi giver til dem omkring os. 

Hvis du for eksempel iklæder dig mere afslappet i løst og behageligt tøj, så kan folk måske godt antage at du er lidt en barnlig sjæl med en flabet personlighed. Hvis du iklæder dig businesswear med dyre accessoires, så vil folk nok anse dig som en mere seriøs og arbejdsorienteret person. Du kan altså overveje, hvilken personlighed du har lyst til at udtrykke gennem din stil.