Få det meste ud af din grænsehandel

Foto: Unsplash

Annoncørbetalt indhold

Når man vælger at køre til grænsen for at handle, hænger det i langt de fleste tilfælde sammen med, at man gerne vil spare penge på sine varer. Udover dette er grænsebutikkerne oftest rigtig store butikker, som har et bredt udvalg af adskillige produkter, hvilket også tiltrækker mange besøgende hver eneste dag.

Hvis man kører langvejs fra, er det vigtigt, at man har forberedt sig, så man ikke glemmer noget, når man har brugt så lang tid på at komme frem til en de mange grænsebutikker Tyskland. Du er heldigvis kommet til det helt rigtige sted, hvis du gerne vil være fuldstændig klar til din tur til grænsen.

Lav en gennemgående indkøbsliste

Hvis man bare kører til grænsen uden en indkøbsliste, er der stor chance for, at der bliver et kaos derinde. Der er nemlig oftest mange besøgende i grænsebutikkerne, og hvis man ikke ved, hvad man er ude efter, kan man bruge rigtig lang tid derinde.

Derfor er det en god idé at lave en gennemgående indkøbsliste, der indeholder alle de ting, som du skal have fat i. Man kan oftest se på de forskellige grænsebutikkers hjemmeside, hvilket sortiment de har til rådighed, hvorfor man sagtens kan lave en fyldestgørende indkøbsliste hjemmefra.

Lær reglerne på området

Det er ikke ubegrænset, hvad du må købe, når du handler i grænsebutikkerne. Som udgangspunkt er reglen, at man ikke må købe mere, end hvad man selv har brug for. Det er selvfølgelig en vurdering, hvorfor det er svært at sige på forhånd, hvor meget man må købe. Det er grænsekontrollen, der vurderer den konkrete sag ved grænseovergangen.

 

I forhold til spiritus og tobak er der også en række faste regler, som du skal sætte dig ind i. Du kan finde samtlige informationer og regler på området ved at besøge Skattevæsenets hjemmeside.