Få bugt med neglesvamp

Foto: Annoncør

Rigtig mange danskere har neglesvamp. Neglesvampen er noget alle kan få, og den kan komme alle steder fra. Det kan være du går i bad i dit fitnesscenter, hvor du er blevet smittet. Det kan også komme af svedige og indelukkede hænder og fødder.  

Neglesvamp er noget de fleste kommer til at opleve i deres liv, og heldigvis kan man nemt få bugt med neglesvampen.

 

Bekæmp nemt neglesvamp

Lider du af neglesvamp, og gerne vil have flotte tæer og negle, her til sommer, findes der masser af produkter der kan bekæmpe neglesvamp. Det kan være en god ide at rådfører dig med dit apotek, før du køber et produkt til bekæmpelse af neglesvamp. Der kan være forskellige typer af neglesvamp du skal være opmærksom på, før du køber et produkt.

 

Sådan undgår du neglesvamp

Neglesvamp er som sagt noget alle kan få. Det kan overføres nemt gennem svømmehaller, sport eller omklædningsrum. Svampen trives bedst i et fugtigt miljø, så hvis du mindsker det fugtige miljø, især omkring dine fødder, kan svampen nemmere undgås.

 

Neglesvamp kan ende ud i nogle rigtig grimme negle, der kan blive tykke og ødelagte, da svampen simpelthen lever af neglene. Det er ikke skadeligt, men kan være meget ubehageligt.

Det vigtigste er en god hygiejne, for at undgå neglesvamp. Neglesvamp kommer typisk på tåneglene. Derfor er det vigtigt, at du holder dine fødder rene og tørre. Her skal du huske at tørre dig mellem tæerne, så du ikke har fugtige tæer, når du tager strømper på.

 

Hvis du sveder meget omkring fødderne, kan det være en god ide at have et par ekstra strømper og sko med i tasken. På den måde kan du skifte i løbet af dagen, så dine fødder ikke er fugtige konstant. Gå i bommuldssokker og sko du kan ånde i, så fødderne ikke bliver indelukket i skoen.