Dul dig op på den maskuline måde

Foto: Pixabay

Der er ingen tvivl om, at kvinderne er den ubetinget største målgruppe, når det gælder skønhedsindustrien, for kvinder har alle dage gået op i deres fremtoning. Heldigvis ser man dog også i stigende grad, at mænd ønsker at fremstå velplejede, og her ser vi nærmere på, hvad du selv kan gøre for at dulle dig lidt op og måske imponere damerne.

Annoncørbetalt indhold

Der skal være forskel på mænd og kvinder, og de færreste kvinder ønsker en mand, der går mere op i sit udseende end hende selv. Omvendt kan det også være en showstopper, hvis en mand er fuldstændig ligeglad med sit udseende, så det gælder om at finde en balance, så man beholder sin maskulinitet, men samtidig passer på sig selv og signalerer, at man ikke er sjusket.

En duft af mand

En af de ting, man som mand kan gøre for at fremme et godt indtryk, er at dufte godt med en god parfume til mænd. Ikke for kraftigt, og ikke for sprittet, men et enkelt strint lækker duft, der signalerer både styrke og handlekraft, og også gerne noget, der kan få tankerne hen på bløde værdier og kvalitet.

Skjorten ned i bukserne

Parfume kan dog ikke stå alene, og hvis tøjet er lapset, krøllet eller snavset kan selv ikke den bedste parfume opveje det indtryk, man giver. Sørg som minimum for, at ingen af de nævnte ting forekommer, og vær også gerne opmærksom på om tingene passer sammen. Et godt tip, som mange mænd også er opmærksomme på, er at vælge forskellige farver til bukser, skjorte og jakke/cardigan. Således kan man for eksempel tage beigefarvede bukser på, lyseblå skjorte og mørkeblå jakke og på den måde skabe liv og kontraster. Og put så skjorten ned i bukserne, særligt hvis du skal noget vigtigt.

Få trimmet lokkerne jævnligt

Også håret kan det betale sig at kaste et blik på, inden man går ud ad døren. Bliv klippet jævnligt og brug eventuelt et voksprodukt til at holde lokkerne på plads. Er dit korte hår alt for langt, kan det give et indtryk af, at du er ligeglad med dit udseende, og hvis man er det, er man det måske også med andre ting. Dette er der naturligvis ingen sikkerhed for, men man går i hvert fald ikke galt i byen ved regelmæssigt at gå til frisøren og få trimmet håret og skægget, hvis man har det.

Således er der flere indsatsområder, man kan overveje, hvis man gerne vil tune sit udseende, måske generelt eller måske hvis man skal på date eller til jobsamtale. Overdriv dog ikke, men hav dig selv med. Køb ikke tøj, du slet ikke kan se dig selv i, for det vil med stor sandsynlighed ende bagest i dit skab og aldrig blive brugt.