Poul datede nøgen: ”Min mormor synes, at det var fedt”

Foto: Per Arnesen / TV 2

Der har allerede været mange nøgne unge mennesker med i Zulu-programmet, Date mig nøgen. Senest var Poul i boksen for at blive bedømt, og det tog han i stiv arm.

Poul fra Aalborg var for nyligt med i Date mig nøgen – en oplevelse, som både var sjov og grænseoverskridende. Men det er netop det, som Poul foretrækker.

Meldte sig til med kolleger

Det var lidt en tilfældighed, at Poul kom med i datingprogrammet, Date mig nøgen. Selv fortæller han:

”Det var mig og mine kolleger der sad og fik et par øl, og sag og så Date mig nøgen. Og så meldte vi mig sådan set til. For vi tænkte, at jeg er jo single og så kunne jeg prøve at se, om jeg kan finde noget der,” udtaler Poul.

Foto: Per Arnesen / TV 2

Meget frigjort

De fleste ville nok ikke have lyst til at være nøgen på tv i bedste sendetid, men det er ikke noget der rører Poul.

”Det har jeg sådan set ikke noget i mod. Vi er født alle sammen som vi er. Jeg er som, jeg er. Det rører mig sådan set ikke. Det er meget sjovt at se, og høre folks reaktioner, men det er ikke noget, som jeg tager så tungt,” siger Poul.

Poul meldte sig til Date mig nøgen for at overskride nogle grænser og prøve noget nyt. For som han siger, så lever vi kun en gang. Han har det egentligt også fint med at blive bedømt:

”Det var noget andet at prøve. Ikke at jeg synes, at det er skidt overhovedet. Jeg synes sådan set, at det var positivt, og jeg synes, at produktionsselskabet behandlede os rigtig godt, og de sørgede rigtig godt for os. Man kommer ind, og er nøgen fra start af i morgenkåbe. Men man faldt hurtigt ind i det, og så rørte det ikke en overhovedet,” siger Poul.

Fedt at blive bedømt

Poul var en af dem der stod i de farvede bokse og blev bedømt, og skulle dermed udvælges blandt de mange nøgne mænd, som han også blev – til sidste endte han nemlig på date med Tanja.

”Det var meget grænseoverskridende at stå i boksen, men også sjovt at prøve. Og man er jo meget nysgerrig,” fortæller Poul.

Han fik ikke selv lov at vælge, om han skulle stå i boksen eller som den i midten, der får lov at vælge. Han blev bare spurgt, om han ville være med, og så vidste han ikke, om han skulle stå i midten eller i boksen.

”Det er fint nok, at jeg stod i boksen. Det var noget andet. Det var sjovt at prøve. Det var sjovt at blive bedømt, og få noget at vide omkring ens krop. Og får at vide, hvad andre de mener om den,” siger Poul.

Foto: Privatfoto

Mormor er fan

Alle Pouls venner og hans familie har taget det rigtig fint, at Poul var nøgen på tv.

”Jeg fik faktisk en besked fra min mor nu her, der var lidt sjov. Hvor hun skrev, at hun sagtens kunne kende sin søn, og så skrev hun så farven på boksen jeg var i. Så hun havde jo siddet og set det. Min mormor hun er sådan set også hel cool med det. Så det var rigtig sjovt. Hun sagde: ”Lad da knægten gøre det”. Så det var meget sjovt at høre fra hendes side af. Mine venner synes, at det er virkelig modig af mig, at jeg tør at stå frem og gøre det,” fortæller Poul.

Poul har ikke fået nogen beskeder fra interesserede kvinder, men der er mange der har skrevet, at det er cool, og at han er sej.

Har ikke tid til kvinder

Når man så Poul i Date mig nøgen, så kan man godt få fornemmelsen af, at han ikke var så interesseret i Tanja, som han kom på date med. Dog er sandheden en anden.

”Jeg synes, at Tanja hun er en rigtig sød pige. Og en rigtig spændende pige, men det er jo desværre bare sådan, at vi ikke passede, fordi jeg prioriterer mit arbejde meget højt – måske også for højt. Men jeg synes det var rigtig hyggeligt og spændende at snakke med Tanja,” fortæller Poul.

Af samme grund mødte Poul ikke op, da Tanja og ham skulle mødes til interview efter programmet. Poul skulle arbejde den dag, og det kommer i første række for ham.

Flytter til Malaga

Poul er i det hele taget en travl herre, og til januar rykker han teltpælene op, og flytter til Malaga.

Lige nu leder han derfor ikke efter en kvinde, for der bliver travlt i Malaga. Poul skal derned for at arbejde og bo, så han har ikke tid til en kvinde i øjeblikket. Han ved heller ikke 100 % hvad han leder efter i en kvinde:

”Det er sgu svært at sige. Jeg er ret kræsen, har jeg fundet ud af. Selvom man ikke skal sige det, så går jeg nok meget efter udseende, men selvfølgelig skal hun også være intellektuel og en rigtig sød og sjov person. Jeg fortrækker mindre kvinder, og så stadigvæk skal hendes smil og øjne fange mig fuldstændig,” slutter Poul af.

Du kan se Poul i Date mig nøgen på TV2 Play allerede nu, og i TV den 16. december.