Her er årets mest revolutionerede hudplejeprodukter

Foto: Shutterstock

De fleste drømmer om den perfekte hud, men de færreste er helt tilfredse. Derfor giver vi dig her et overblik over de mest revolutionerende skønhedsprodukter i 2019.

Women24 har taget et kig på årets nye produkter, og giver der her dem, der kan gøre underværker for din hud. 

Noble Nordic by Julia SofiaLip Oil ‘Freddie’

Freddie læbeolien er super plejende idet den indeholder mirakelproduktet Jojoba, som virkelig gør underværker for tørre læber. Olien er super plejende og den både blødgør og fugter læberne – og vigtigst af alt, så klistrer slet ikke.

Foto: Danish Beauty Award - Noble Nordic by Julia Sofia – Lip Oil ‘Freddie’

FOREO UFO

UFO er en smart lille maskine, som kan give dig en ansigtsbehandling på 90 sekunder på salonniveau. Maskinen kan både åbne porerne og sørger for at give en fastere hud. Den er mere effektiv en blot en normal ansigtsmaske, fordi den kombinere LED-lysterapi med kulde- og varmeterapi. Den skulle give et helt unikt resultat.

Foto: Danish Beauty Award - FOREO UFO

Karmameju HERO pH solution 02

Karmameju har fundet den perfekte opskrift på en balanceret hud. Den fremmer hudens sundhed og genopbygger meget skånsomt dens naturlige beskyttende barriere. Produktet minder om serum, og skal påføres som det første trin i dit hudplejeritual, men kan også påføres efter behov i løbet af dagen. Bruger man den dagligt, vil man kunne forhindre fugttab, hudfølsomhed, tørhed og skader fra miljømæssige faktorer.

Foto: Danish Beauty Award - Karmameju HERO pH solution 02

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

Elizabeth Ardens Retinol Ceramide Capsules er en avanceret kombination af retinol, som går ind og mindsker synlige linjer og rynker, og ceramider, der booster hudens fugtniveau og reparerer hudbarrieren. 

Sammensætningen giver mirakler, og mindsker synligt linjer og rynker, og forbedrer hudens struktur, tone og ensartethed. Elizabeth Arden kombineret to teknologier og skabt et resultat der overgår hidtidige cremer.

Foto: Danish Beauty Award - Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

Dermalogica Biolumin-C Serum

Dermalogica Biolumin-C Serum er et nyt og helt eminent anti-age serum. Dette serum bekæmper ved hjælp af vitamin C antioxidanter ældningstegn som hyperpigmentering, linjer og rynker, og tab af elasticitet. Produktet er yderst revolutionerende og virker ved at lysne, opstramme huden og reducere fine linjer. Samtidig giver det huden en mere ensartet og strålende hudtone.

Serummet indeholder blandt andet mælkesyre, som også er med til at sætte gang i cellefornyelsen, som giver en mere klar og glat hud.

Foto: Danish Beauty Award - Dermalogica Biolumin-C Serum

Plaisir Beautiful Glow Day Cream

Her ser vi endnu et produkt der bruger Jojoba til at udrette mirakler for din hud.
Plaisir Beautiful Glow Day Cream er til den ældre kvinde der ønsker fornyet glød til huden, så den kommer til at stråle. Den specielle formel forbedrer hudens elasticitet, og samtidig forynger den hudens udseende. Matrixyl morphomics er med til at reducere de lodrette rynker i panden, ved munden samt de små rynker i øjenkrogen.  Vigtigst af alt stimulerer den dannelsen af collagen, så huden bliver glattere.

Foto: Danish Beauty Award - Plaisir Beautiful Glow Day Cream