Fem gadgets der gør festivalen sjovere

Foto: 3 Danmark

Festivalsæsonen er lige om hjørnet. Det er lig med god musik og fest, men også lunkne øl, hårde nætter i telt og risiko for regn. Her får du de bedste tips fra 3’s tech-eksperter til, hvordan du kan give campinglivet og festivaloplevelsen et løft. 3's eksperter giver dig her de bedste tips til, hvordan campinglivet får et løft

 

1. Vandtæt højtaler

Stockwell II fra det ikoniske højttalerbrand Marshall er som skabt til festival, og med vandtæthed i IPX4-klassen er den kompakte, transportable højttaler et oplagt valg til det ustadige danske sommervejr. Er batteriet fuldt ladt op, kan du afspille musik på Stockwell II i 25 timer, og bare 20 minutters opladning kan forlænge festen med yderligere 6 timer. Så burde selv den mest hardcore musikelsker være dækket ind. 

2. Powerbank

Undgå en død telefon og køer ved opladningsstationerne ved at medbringe din egen powerbank. Hvis du oplader powerbanken fra On med 10.000 mAh hjemmefra, kan du oplade din smartphone cirka fem gange i løbet af festivalen.

3. Slidstærk skærmbeskyttelse

Husk beskyttelse – også til din smartphone. Den skal nemlig kunne holde til lidt af hvert under en festival. PanzerGlass beskytter din skærm og modstår ridser og støv 150 % bedre end stål. Det er næsten usynligt og kan let påføres mobilen uden risiko for luftbobler. Så er der ingen undskyldning.

4. Støjreducerende høretelefoner

Det er hårdt arbejde at være på festival, og nogle gange kan man trænge til bare at være sig selv. Tag en pause og luk omverdenen ude med Libratones Track+, der med lydteknologien CityMix Smart automatisk reducerer støj fra omgivelserne. De trådløse højtalere kan klare 8 timers musikafspilning på én opladning og er designede til at kunne pakkes sammen i en lille lomme, når de ikke er i brug.

Libratone Track+ kan købes hos 3 til 1.080 kr. eller 36 kr. pr. måned i 30 måneder. Find dem her.

5. Minikamera

Forevig festen, musikken og stemningen med minikameraet Dji Osmo Pocket, der også kan kobles til din smartphone. Kameraets tre akser giver rolige og skarpe billeder selv ved høj aktivitet, og funktioner som ActiveTrack, Motionlapse og Panorama giver dig rig mulighed for at dyrke din kreative side.