Skarp til fodbold-odds: vandt 250.000kr. for 12 kr. efter dansk 5-1 sejr

Foto: Danske Spil

Mange mål i EM-kvalifikationskampene gav en Oddset-spiller helt vild vinderkupon.

Fodbold-Danmark jublede mandag aften, da herrelandsholdet i fodbold vandt en flot sejr over Georgien på 5-1 i Parken. Og for en Oddset-spiller i Charlottenlund gav den store vindermargin formentlig grund til ekstra meget jubel.

Det skriver Fodboldspilleren.

Oddseren havde spillet på ’over 4,5 mål’ på fem EM-kvalifikationskampe på den samme kupon. Den vilde kupon gav et samlet odds på hele 21.505,1 gange pengene. Så da Danmark scorede sit fjerde mål, forvandlede spillerens 12 kroners indskud sig pludselig til fantastiske 258.073 kr.

Den dygtige spiller var dog ikke den eneste, der kunne juble over en god Oddset-kupon mandag aften.

"Det var absolut både landsholdets og Oddset-spillernes aften. Rigtig mange af Oddset-spillerens favoritter gik hjem, så mange har siddet med en vinderkupon efter slutfløjt - selvom få selvfølgelig har haft så god en kupon som Oddset-spilleren fra Charlottenlund," siger Jens Nielsen, Sportspilschef i Danske Licens Spil og forsætter.

Danskernes indskud lå generelt på hjemmesejr og på storsejre. Samtidig scorede favoritspillerne Christian Eriksen, Yussuf Poulsen og Kasper Dolberg, den sidste endda to gange, så Oddset-spillerne høstede samlet set et overskud på over 9 mio. kr. på mandagens store danske fodboldaften.

Sådan så den heldige kupon ud:

Danmark- Georgien, over 4,5 mål = odds 6,00

Serbien -Litauen, over 4, 5 mål = odds 3,85

Bulgarien – Kosovo, over 4, 5 mål = odds 9,50

Letland – Slovenien, over 4, 5 mål = odds 10, 00

Nordmakedonien – Østrig, over 4,5 mål = odds 9,80

Samlet odds = 21.506,1