Recovery boots er blevet et hit i flere sportsgrene

Recovery boots er en form for stor lang støvle, som oprindeligt er udviklet til medicinsk brug. Sådan er det dog ikke længere, og den dag i dag er de blandt andet meget populære bland mænd i cykelsporten og hos mænd som dyrker cross fit.

Der er mange professionelle, der benytter sig af recovery boots, men der kommer flere og flere helt almindelige mennesker, der gør brug af disse mirakuløse boots. Du kan se et udvalg af de mest populære recovery boots her.

Recovery boots er de seneste år blevet bedre og bedre, og priserne er tilmed blevet tilsvarende lavere, fordi der er kommet flere på markedet. Hvis man er motionist, og ønsker at blive endnu bedre til sin sport, så bør man også gå efter recovery boots, og det er der efterhånden rigtig mange, der allerede har fået øjnene op for.

Recovery boots kan naturligvis også anvendes til alle mulige andre former for sport end blot cykling, og de er efterhånden også meget velkendt inden for både løb, skisport og andre sportsgrene, hvor man anvender benene meget. Recovery boots hjælper til, at man får det optimale ud af sin træning ved, at man kan restituere hurtigst muligt og samtidig sikre de bedste betingelser for sine ben.

Oprindeligt blev de brugt på hospitaler i forbindelse med forskellige former for behandlinger, og det var særligt behandlinger, der var relateret til ødemer, dårligt blodomløb eller manglende evne til at restituere efter en operation. Det var her, recovery boots var det helt store mirakelmiddel, og det var også i denne forbindelse, at mange sportsudøvere fik øjnene op for, hvad de var i stand til at udrette.

Hvordan virker recocery boots?

Recovery boots virker helt fortrinligt på den måde, at de øger blodcirkulationen via den kompression, der er at finde i støvlerne. Det har helt naturligt en række positive effekter, og det er blandt andet, at affaldsstofferne fjernes, og at man hurtigt får genoprettet en naturlig forsyning af både blod og ilt i benene.

Det har efterhånden vist sig, at blot 20 minutters brug af recovery boots er nok til at gøre den helt store forskel. I virkeligheden vil disse 20 minutter brug svare til op til 48 timers passiv restitution. Det betyder, at man meget hurtigt kan komme ud at træne igen, når man benytter sig af disse fremragende støvler, og at de netop kan være den forskel, man er på udkig efter, når man ønsker at blive så god som overhovedet muligt til den sport, man dyrker. Sørg for at holde øje med tiden med et online stopur.

Hvad kan recovery boots?

Når det kommer til langt de fleste recovery boots, har de forskellige former for programmer, som alle er målrettet behandlinger. Der kan her eksempelvis være tale om lymfedrænage, massage, restitution, full squeeze og forskellige kombinationsprogrammer. Her er det helt op til en selv at prøve sig frem, så man finder den bedst mulige behandling til sine ben.

Recovery boots er udstyret med et kontrolpanel, og det er her, man vælger det program, man ønsker. Der findes tilmed en fjernbetjening til flere recovery boots, og med denne kan man igen vælge den behandling, man ønsker, der skal udføres på ens ben, når man har bootsene på.