PLASTMO Ølkøler

PLASTMO Ølkøleren kræver kun et hul lavet med et almindelige pælebor, så er den klar til at køle ned. Foto: PLASTMO

Ligegyldigt om solen skinner fra en skyfri himmel eller regnen drypper fra en tung og grå dansk sommersky, så er der få ting, som løftet humøret mere effektivt end en øl, der er kølet helt perfekt.

Det har de kloge hovedet hos PLASTMO heldigvis indset, derfor har de udviklet PLASTMO Ølkøler, som holder dine øl perfekt tempererede i alle slags vejr.

Den smarte opfindelse gør, at man altid har øl, der er klar til at drikke. PLASTMO Ølkøler er nem at installere og holder til alt slags vejr. Derudover kunne konstruktionen næsten ikke være mere klimavenlig, da der ikke bruges hverken strøm eller elektricitet til at køle med. Derimod er det kun jordens egen kraft, som køler øllene ned.

Installation af PLASTMO Ølkøler kræver kun et pælebor

Køleren har alt i alt plads til ni dåseøl, som holdes rene og beskyttede i en zinkbeholder, der er konstrueret sådan, at man får adgang til den eller de nederste øl, når tørsten trænger sig på. Det er desuden altid den nederste øl, som vil være den mest kølige.

Det kræver ikke andet end at lave et 90 centimeter dybt hul med et ganske almindelig pælebor, så kan køleren sættes direkte ned i jorden og fyldes op, så er man klar til både uanmeldte gæster eller til at få sig en fortjent lille tår, når vandingen bedene eller klipningen af græsset trækker tænder ud.

Kølige øl på campingtur og til fodbold

Hvis man er en af dem, der tager på campingtur lige så snart vejret er til det, eller godt kan lide at tage på telt eller sheltertur med kammeraterne, så kan PLASTMO Ølkøleren også sagtens pilles op og medbringes. Den bliver også altid taget godt imod, når man stiller den op langs banen til en fodboldkamp, så man kan nyde en øl sammen med andre tilskuer eller modstandere samt medspillere, når kampen er fløjtet af.

Det kræver hverken elektricitet, batterier eller andet at få gang i nedkølingen igen. Blot et 90 centimeter dybt hul, så skal moder jord nok gøre resten af arbejdet, imens du slapper af i solen. Ølkøleren kan fås i de fleste byggemarkeder, trælaster og hos VVS-grossister. Vejledende pris er kr. 299,- kroner.

PLASTMO Ølkøleren sænker temperaturen på dine øl, imens du finder på en god grund til at åbne en af dem. ​​Foto: PLASTMO